Futurum – Stödboende

Stödboende

Trana Futurums arbete i våra stödboenden för vuxna är utformat för att hjälpa personer som har svårt att hitta en hållbar och trygg livssituation på egen hand. Till exempel till följd av ett missbruk, sociala utmaningar eller psykisk ohälsa. Trana Futurum samordnar insatser utefter varje individs behov och erbjuder extra stöd och behandling i olika former. Vi kan även hjälpa individen att komma igång med sysselsättning.

Teamet på Futurum har långvarig erfarenhet av arbete med bland annat KSL, ÅP samt ASI. Vi har även snabb tillgång till legitimerade psykologer för både psykologisk behandling och psykiatrisk utredning:

  • Behandlingen är individanpassad och kan riktas mot till exempel depressions- och ångesttillstånd, traumaproblematik, drog- och alkoholmissbruk, samt färdighetsträning av sociala förmågor och ADL.
  • Vid behov erbjuds även psykiatrisk bedömning och utredning, bland annat av depression, ångest och trauma, men även personlighetssyndrom och neuropsykiatriska tillstånd såsom ADHD och autism.

 

Vid förfrågningar eller vid frågor om innehåll vänligen kontakta oss på  eller 076-314 59 67 . Vi ser fram emot att höra från er och berätta mer om Trana Futurum!


Fotograf, bild i sidhuvud på picknick: Helena Lopes